Contact 

Stuur direct een bericht of mail ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

BEL of bezoek ONS:
MailReferentiesTeamBel direct
Reclame
Eenheid in uitstraling

Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant is te zien dat ze onderdeel zijn van…

Het belang van een huisstijl en de doorvoering ervan? Herkenbaarheid, zichtbaar zijn en een professionele uitstraling. De basis van elk bedrijf.

Samenwerken in sport. Het is de slogan en het doel van Alkmaar Sport. Samenwerken in sport, samenwerken voor de sporters, daar gaat het om. Zorgen dat zoveel mogelijk mensen in de regio gaan sporten en bewegen en hier plezier aan beleven.

Om dit te realiseren beheert, exploiteert en onderhoudt het bedrijf diverse sportaccommodaties en sportvelden waar een keur aan sporten beoefend kunnen worden. Eén ding hebben ze echter gemeen. Zowel aan de buitenkant als aan de binnenkant is te zien dat ze onderdeel zijn van… Juist, Alkmaar Sport. 


Zichtbaar en herkenbaar
Recent zijn er in Sportpaleis Alkmaar door ons allerlei huisstijldragers geplaatst in een geheel nieuw ontwikkelde look & feel. Deze zijn niet alleen ingezet als huisstijl dragers, maar vormen ook enorme sfeermakers in het Sportpaleis. Zo zijn er deuren beplakt, wegwijsbebording bij kleedkamers en toiletten aangebracht, sponsorborden gemaakt en bevestigd en raamstickers geplakt.  

Daarnaast hebben we op weerskanten van ijsbaan De Meent, twee grote doeken gemonteerd in een nieuw type frame. En als klap op de vuurpijl mochten we de gevelbeplating met de nieuwe naam op het sportcomplex in Alkmaar bevestigen : ‘De Meent Bauerfeind’.

Van heinde en verre te zien. Ons vak is niet alleen leuk, het werkt!

 

een rondje sponsorborden '-)

Alkmaar Sport
meer nieuws
Free-D-Sign staat aan de TOP

Free-D-Sign staat aan de TOP

Avery Dennison Specialist Converter certificaat voor Free-D-Sign

Een koperen mijlpaal

Een koperen mijlpaal

100% elektrisch. 100% opvallend.

100% elektrisch. 100% opvallend.

360 stickers op 72 elektrische auto's van SchipholTaxi