Contact 

Stuur direct een bericht of mail ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

BEL of bezoek ONS:
MailReferentiesTeamBel direct
Plakfolie
Inspiratie op de muren

Wanddecoratie met een twist

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken.

Onderzoek wijst uit; de inrichting van een kantoorruimte heeft een positieve invloed op de productiviteit van de mensen die er werken. En dat niet alleen. Uit de praktijk blijkt een weldoordacht interieur ook nog eens goed voor het humeur op de werkvloer. Dus. Waar wacht je nog op?

In het kantoor van assuradeur Turien is recent een flinke dosis inspiratie op de muren en glazen tussenwanden geplaatst. Er is goed nagedacht met als doel een optimale werksetting. En wij mochten meedenken.

Win-win
Het resultaat? Wanddecoratie met een twist. Op de glazen panelen die door het pand te vinden zijn, is glasfolie geplakt (3m clear view). Zo is er geen doorkijk meer, maar wel daglicht. Win-win noemen we dat.

In de open ruimten zijn verschillende wanden bedekt met folie waarop prachtige fullcolour beelden geprint zijn. Potloden, strandhuisjes en goed gevulde boekenkasten zorgen voor de inspiratie en de wanden beplakt met white board laminaat geeft de ruimtes een praktische twist.

Met die productiviteit en dat humeur zit het bij Turien dus wel goed!

Turien
meer nieuws
Een koperen mijlpaal

Een koperen mijlpaal

100% elektrisch. 100% opvallend.

100% elektrisch. 100% opvallend.

360 stickers op 72 elektrische auto's van SchipholTaxi

Gevelreclame? Daag jij ons uit?

Gevelreclame? Daag jij ons uit?

Gevelreclame is reclame maken op grote hoogte.