Contact 

Stuur direct een bericht of mail ons!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

BEL of bezoek ONS:
MailReferentiesTeamBel direct
Reclame
Je krijgt maar één kans

Voor de eerste, verpletterende indruk

En die indruk maak je met je pand, hét visitekaartje van je bedrijf. Benut daarom je gevel als reclamedrager. Naast de indruk die je er mee maakt, valt buitenreclame op. In welke vorm dan ook. En wij spreken uit ervaring.

Buitenreclame is namelijk bij uitstek geschikt om de aandacht op je bedrijf te vestigen. Zeker wanneer je kiest voor lichtreclame op je gevel, of in de voortuin van je pand. Dan val je niet alleen overdag op, maar ook in de schemer én in de nacht.

Er zijn legio mogelijkheden als het gaat om passende buitenreclame. Waar te beginnen? Een belletje met ons is het begin. Uiteraard '-)
Dan gaan we direct aan de slag :

1. We starten met het inventariseren van je wensen en wat je wilt bereiken met je reclame. We komen bij je langs en bekijken samen de mogelijkheden van je pand en het terrein er omheen. We kijken hierbij bijvoorbeeld naar het bereik van de gevelreclame. Wie kan het van welke afstand zien? Hoe groot moet het zijn? Is verlichting een goede zet? Zo ja, welk licht is het beste om te gebruiken?

2. Onze studio gaat dan aan de slag om een aantal ontwerpen voor je te maken. Hierbij wordt rekening gehouden met al jouw wensen en de mogelijkheden die daar bij aansluiten.

3. Uiteindelijk is de keuze aan jou, en die keuze werken wij uit. Met het meest geschikte materiaal voor de voorplaat of de lichtbak en de meest passende verlichting gaat onze productie afdeling aan het werk.

4. Tot slot is onze montageploeg aan zet. Zij plaatsen de buitenreclame, hoe groot, hoe hoog en op welke plek dan ook. En dat doen ze snel en accuraat.

5. Van onze montageploeg ben je dan echter nog niet af. Zij blijven van tijd tot tijd langskomen. Service noemen we dat; het periodieke onderhoud voor de (licht)reclame. Zo ben je jarenlang verzekerd van niet alleen goed ogend, maar ook goed functionerend en veilige buitenreclame.

Een blikvanger, dat moet het worden én blijven. Tijdelijk of permanent, dat is aan jou.


Jouw pand is dé ultieme reclamedrager.
Waar wacht je nog op! info@free-d-sign.nl

meer nieuws
Free-D-Sign staat aan de TOP

Free-D-Sign staat aan de TOP

Avery Dennison Specialist Converter certificaat voor Free-D-Sign

Een koperen mijlpaal

Een koperen mijlpaal

100% elektrisch. 100% opvallend.

100% elektrisch. 100% opvallend.

360 stickers op 72 elektrische auto's van SchipholTaxi