Free-D-SignFree-D-SignMailZoekBel directBel direct

Kailly Rienstra

Montage / all round Signmaker

Aangenaam kennis te maken!

In één keer raak. Het kenmerkt de jongste aanwinst van ons team.

Onze Kailly is één van die weinige gelukkigen die in één keer de juiste opleiding koos. Én in één keer de juiste baan vond. De bofkont.

Zonder twijfel en vol goede moed schreef ze zich in voor 'Signmaker niveau 2' en dat pakte goed uit. 'Allround signmaker niveau 3' volgde en toen ze daarvoor stage moest lopen stapte ze bij Free-D-Sign binnen en bleef letterlijk en figuurlijk plakken.

Wat ze het leukste aan haar vak vindt? Dat ze er al haar creativiteit in kwijt kan. "Wat je ook bedenkt of doet, er komt altijd iets leuks uit waar mensen vervolgens plezier van hebben," aldus de 21-jarige uit Schagen.

En dat plezier heeft ze zelf in de weekenden wanneer ze allerlei festivals door het hele land bezoekt. Het verbaast dan ook niet dat je haar wakker kan maken voor een goed feestje met een malibu-cola plús broodje kroket om het compleet te maken...

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media