Free-D-SignFree-D-SignMailZoekBel directBel direct

Olaf van der Pol

Meewerkend voorman montage / Senior beletteraar

Aangenaam kennis te maken!

'Het directe resultaat van je werk en de directe reacties van de klant, dat maakt het vak van signmaken zo mooi,' aldus de man uit Den Helder.

Kantoorwerk is niet echt zijn ding. Daar kwam hij wel achter tijdens een tussenstop die hij maakte in de voedingsmiddelenindustrie. De signwereld, daar is hij gelukkig. De 46-jarige Olaf zit dan ook niet voor niets al twintig jaar in het vak.

Zonder opleiding rolde hij bij toeval het vak in. Dat kon in die tijd ook niet anders, opleidingen waren er niet en de eerste snijplotter kwam pas net om de hoek kijken. Pionieren, dat deed hij.

De tijden zijn veranderd en Olaf veranderde mee wat de techniek en de materialen betreft. De dingen die zijn vak juist zo leuk maken bleven gelukkig hetzelfde. De diversiteit, creativiteit, het werken met je handen en de bijzondere plekken waar je komt. Maar vooral het directe resultaat van je werk en de directe reacties van de klant maakt het vak van signmaken zo mooi volgens de man uit Den Helder.

Mooie dingen beleeft hij ook in zijn vrij tijd. Samen met zijn liefde mag hij graag een goed glas wijn drinken bij een mooi bord eten. Als gitarist van een band schrijft hij zijn eigen muziek. Wat begon met keiharde punk, is anno nu alternatieve rock. Op tournee, daar droomt hij van.

Neem #contact met ons op. Vinden we leuk!

Laat ons weten wat je wensen zijn en we maken, geheel vrijblijvend, een offerte op maat met een ontwerp op schaal. Zo krijg je een goede eerste indruk van het uiteindelijke eindresultaat. Neem contact met ons op via email of vul het onderstaande formulier in.

Zo af en toe op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Schrijf je dan in voor onze NWSbrief. Geen zorgen, wij houden ook niet van spam :)

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form :(

we laten zien wat we doen, waar we dat doen en hoe we dat doen.

volg FREE-D-SIGN op social media